[Et_pb_section fb_built = "1" _ Builder_version = "3.0.47" custom_padding = "2PX | 0px | 29,9833 PX | 0px | false | false"] [Et_pb_row _ Builder_version = "3.0.48" background_size = "Initial" background_position = "top_left" background_repeat = "Herhaal"] [Et_pb_column type = "4_4" _ Builder_version = "3.0.47" Parallax = "uit" Parallax_method = "op"] [Et_pb_text _ Builder_version = "3,15" text_font_size = "17px" text_font = "| | | | | | | |"]

We zijn trots om te worden vernoemd naar de associatieve merites 2018, een prijs die elk jaar verenigingen die zich onderscheiden door hun algehele actie en/of door een bepaald project beloningen.

Steun ons door te stemmen voor Raiz Mirim!   Het is heel eenvoudig, vinkt u het vakje "Raiz Mirim" in de lijst van verenigingen en klik op de knop "stem". Dank u voor uw deelname en voel je vrij om te delen op sociale netwerken! [/et_pb_text] [Et_pb_button button_url = "http://www.mpa80.be/votes-en-ligne-merites-2018/" Button_text = "stem hier!" Button_alignment = "Center" _ builder_version = "3,15" Custom_button = "op" Button_bg_color = "#f4c509" background_layout = "donker"] [/et_pb_button] [/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]